Şarapova, dopată: ce ironie şi-a permis Maria în conferinţa în care a admis că a testat pozitiv. Se cere deja iertarea ei

Şarapova, dopată: ce ironie şi-a permis Maria în conferinţa în care a admis că a testat pozitiv. Se cere deja iertarea ei

Jucătoarea care a câştigat cei mai mulţi bani în circuitul WTA, în ultimii 11 ani, a încercat să fie cât se poate de întunecată în faţa jurnaliştilor, însă, în ciuda situaţiei în care se află, a făcut şi o mică aroganţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Şarapova a organizat, luni la prânz, o conferinţă la Los Angeles şi, iniţial, s-a speculat că ea vrea să se retragă din activitate din cauza problemelor medicale cu care s-a tot confruntat în ultima perioadă.

Când a fost chestionată despre această posibilitate, rusoaica de 28 de ani şi-a permis o replică ironică, după cum a relatat gsp.ro: „Dacă mi-aş fi anunţat retragerea, n-o făceam într-un hotel din downtown LA, pe acest covor urât“.

Anunţul făcut de a 7-a jucătoare a lumii privind substanţa interzisă care i-a fost găsită în corp a declanşat o avalanşă de reacţii. „Pare să fie o greşeală din neatenţie, sper ca Maria să fie iertată“, a decalrat Navratilova pentru BBC.

„Sunt şocat că nimeni din echipa ei n-a verificat lista actualizată a subtanţelor interzise. Jucătorii sunt responsabili, dar la fel şi echipa din jurul lor“, a comentat antrenorul Brad Gilbert.

 
Citeşte şi: 
 
Fapta Simonei Halep care a devenit subiect de polemică pe Facebook. Românca, într-o companie ruşinoasă

„Sunt foarte surprins! Ne-a prins pe toţi aici, în Los Angeles, înţeleg de ce a vrut să anunţe chiar ea, într-o conferinţă. Nu ştiu ce să cred, pentru că am fost unul dintre primii ei antrenori. E o mare campioană, eu o iubesc oricum“, a afirmat şi Jeff Tarango care a lucrat, în trecut, cu Şarapova.
 
   
citeste totul despre: