Viorica Dăncilă promite transparenţă totală dacă va fi preşedinte. Presa şi cetăţenii, acces liber la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă, contracandidatul preşedintelui Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, a preciat că dacă va câştiga preşedinţia României, va fi extrem de transparentă, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă promite să fie un preşedinte ”transparent şi comunicativ”. Dăncilă sune că Palatul Cotroceni va avea ctivitate 7 zile din 7, non-stop, şi va deschide porţile pentru ”forţe politice constructive”. 

”Mandatul meu va fi cel al Preşedintelui reformator, care înţelege că Administraţia Prezidenţială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acţiune şi comunicare cu oamenii.

Mă voi asigura că Palatul Cotroceni şi Administraţia Prezidenţială vor funcţiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide porţile pentru toate forţele politice constructive, pentru presă, pentru tineri talentaţi şi capabili care vor să schimbe lumea, pentru oamenii de cultură, pentru proiectele şi sesizările societăţii civile.

Preşedintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord şi în dialog direct cu toţi cei pe care îi reprezintă”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite