Victor Ponta: „La mulţi ani lui Mihai Gâdea, un om pe care îl apreciez foarte mult!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a publicat, pe contul personal, o urare adresată jurnalistului Mihai Gâdea. “Sănătate şi un 2014 care să se termine cum ne dorim toţi !”, a mai scris premierul.

„La mulţi ani lui Mihai Gâdea – un jurnalist şi un om pe care îl apreciez”, a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

Urarea adresată lui Mihai Gâdea se numără printre puţinele semnale transmise de premier în aceste zile, în contextul în care au apărut întrebări cu privire la programul său din perioada 10-11 ianuarie, în care subsecretarul american de stat Victoria Nuland vizitează România.

Potrivit preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, la ora actuală premierul s-ar afla în străinătate. Dragnea nu a precizat, totuşi, dacă este vorba despre o vizită publică sau privată.

În acelaşi timp, contactat de “Adevărul”, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a declarat că se află în vacanţă, în Austria şi nu poate oferi detalii privitoare la programul premierului.

Citeşte şi:

Victor Ponta nu are timp să se întâlnească cu subsecretarul de stat american

Titus Corlăţean a anunţat că premierul Victor Ponta nu se va întâlni cu subsecretarul de stat american Victoria Nuland fiindcă „programul premierului era făcut de multă vreme“.

Gyorgy Frunda, despre vizita secretarului de stat SUA: Unchiul Sam ne priveşte cu superioritate. Nu suntem colonie

Gyorgy Frunda, consilierul premierului pentru politică externă, a declarat, pentru ziare.com, că simte o atitudine de superioritate din partea SUA, referindu-se la vizita secretarului de stat adjunct american în Romania, Victoria Nuland, care spune că vine la Bucuresti pentru a discuta despre funcţionarea statului de drept.

Sebastian Ghiţă: Frunda bate câmpii. Declaraţiile unor consilieri fără relevanţă nu pot afecta relaţia România-SUA

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a comentat declaraţia făcută de consilierul premierului Victor Ponta, Gyorgy Frunda, şi a opinat că acesta din urmă “bate câmpii”.

Statul de drept, din nou sub lupa SUA. Cine este Victoria Nuland, emisarul american în România

Mâna dreaptă a secretarului american de stat John Kerry, Victoria Nuland, se va afla în acest weekend la Bucureşti, pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe Titus Corlăţean, dar şi cu reprezentanţi ai societăţii civile, despre eforturile depuse de România în vederea întăririi statului de drept.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite