Victor Ponta, declaraţie halucinantă: Iohannis este piroman şi România va „arde“ până tot controlul revine la Iohannis şi la „Sistem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul incendiului din clubul Bamboo, fostul premier Victor Ponta îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de piromanie, întrebând, ironic, dacă şeful statului va cere, din nou, demisia Guvernului PSD.

 „Dl Iohannis şi "Propaganda" o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reuşit să facă să "moară oameni"? Mai încearca o data ....“, a fost reacţia fostului premier Victor Ponta, după incendiul din clubul Bamboo. 

Unul dintre fanii săi de pe Facebook l-a întrebat în dedesubtul postării de pe Facebook dacă incendiul a fost „o simplă coincidenţă sau ne trezim cu câte un incendiu ori de câte ori preşedintelui Johannis nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?“. 

Răspunsul fostului premier a fost afirmativ.  „Da! Este piroman şi România va "arde" până tot controlul revine la Iohannis şi la "Sistem". 

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat după incendiul din clubul Bamboo declarând că societatea va fi mereu în pericol atâta timp cât regulile şi legile nu sunt respectate. „În incendiul din clubul bucureştean nu şi-a pierdut viaţa, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporţii. Reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înţelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toţi, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi şi mulţumesc salvatorilor!“, a transmis preşedintele României pe Facebook. 

Guvernul Victor Ponta şi-a dat demisia după ce zeci de tineri au murit în tragedia de la Colectiv. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din Capitală. 44 de persoane au fost rănite, iar clădirea a fost distrusă în totalitate. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici dacă în interior au rămas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis dosar penal pentru distrugere. Reprezentanţii ISU spun că clubul nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite