Victor Ponta: Îi ajut pe cei de la PRU pentru că spun ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier şi preşedinte al PSD, Victor Ponta, candidat PSD, spune că îi ajută pe cei de la Partidul România Unită (PRU) pentru că ei spun ceea ce gândesc şi social-democraţii, numai că nu au curaj să spună.

„Eu nu am fost de acord să îmi folosească imaginea, dar îi ajut. Spre deosebire de Cioloş, care a fost de acord şi nu îi ajută, eu nu am fost de acord, dar pe ei îi ajut, pe PRU. Şi eu cred că PRU, dacă intră în Parlament, o să sprijine guvernul PSD. Ştiţi de ce îi ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem. Că şi noi, pesediştii, tot cam aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles. Dar noi nu avem curaj să spunem, pentru că noi suntem un partid mai timid, şi atunci ne place că cei de la PRU spun ce gândim noi şi noi nu avem curaj să spunem“, a spus Victor Ponta, potrivit Agerpress. 

Ponta a mai arătat că nu va fi premier, chiar dacă PRU îl propune pentru funcţia de prim-ministru. „Nu o să fiu nici eu (premier — n.r.), nici domnul Cioloş. Dar nu vă luaţi după cele două pliante, nici după pliantul PRU, nici după pliantul PNL! Vedeţi, trăim într-o ţară ciudată, în care fiecare face campanie pentru altcineva. PRU mă propune pe mine, eu votez PSD, PNL îl propune pe Cioloş, Cioloş l-ar vrea pe Dîncu, Dîncu pe PSD şi tot aşa, ne învârtim între noi“, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite