Udrea, despre convorbirea Băsescu-Biden: Să-i spună de trăznăile pe care le-a făcut Ponta în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, deputat PDL FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea, deputat PDL FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea afirmă că vicepreşedintele american Joe Biden a solicitat o convorbire cu preşedintele Traian Băsescu pentru a discuta despre vizita premierului Victor Ponta în SUA.

„Povestea de basm a fost însă spulberată de comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale de joi seară, când am aflat că Joe Biden l-a sunat pe Preşedintele Băsescu pentru a-i spune de trăznăile pe care le-a făcut şi spus „Ponta magnificul” în căutarea visului american. Întocmai ca un copil care merge la o petrecere şi se dă în stambă, gazdele i-au sunat părintele să-i spună că odrasla n-a prea fost cuminte, s-a zbenguit un pic cam tare şi, în general, ar avea nevoie de puţină educaţie acasă, în România“, scrie Udrea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL crede că apelul telefonic al oficialului america vine pe fondul greşelilor făcute de Ponta în SUA.

„În realitate, mesajul indirect al administraţiei americane pentru Ponta a fost următorul: fă-te om, fă-te om, alungă-ţi gândul necinstit, nu uita, eu veghez şi nu te iert când ai greşit! Întocmai ca în BD, pentru că americanii sunt la curent cu comedia românească montată de „iubitul nostru conducător““, mai spune Udrea.

În plus, Udrea crede că Victor Ponta nu va reuşi niciodată să ocupe fotoliul de preşedinte. „Telefonul vicepreşedintelui american arată, fără putinţă de tăgadă, că Victor Ponta nu este şi nu va fi niciodată urmaşul lui Traian Băsescu. Pe de o parte faza cu „Ponta Care – Obama Care” poate figura oricând în topul gagurilor politice. Pe de altă parte, este cunoscut şi peste ocean dublul discurs al Premierului român care una spune astăzi, alta spune mâine, arătând că este ezitant, ca să nu spunem răzgândac de pe o zi pe alta. Ca să nu mai amintim de tentaţiile autoritariste evidenţiate prin lovitura de stat pe care a încercat-o în vara anului 2012“, mai adaugă Udrea.

Premierul Victor Ponta a efectuat o vizită oficială de trei zile, la Washington, unde s-a întâlnit, printre alţii, cu vicepreşedintele american, Joe Biden. După întrevederea cu oficialul american, premierul Victor Ponta s-a arătat foarte mulţumit de vizita sa în SUA şi de rezultatele obţinute.

La două zile după plecarea premierului din America, Joe Biden a solicitat o convorbire cu preşedintele Băsescu, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în care nu specifică nimic despre vizita lui Ponta în SUA, printre subiectele discutate.

Pe aceeaşi temă:

La doar două zile de la vizita lui Ponta în SUA, vicepreşedintele Biden a solicitat o convorbire cu Băsescu

Ponta: Mă bucur că Biden şi Băsescu au vorbit. Credeam că preşedintele stă de vorbă doar cu Obama



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite