Udrea cere demisia lui Mirel Palada: „Ponta a adus în Guvern băieţi de cartier foarte iuţi la mânie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a comentat, luni, pe blogul personal, reacţia purtătorului de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu.

În opinia Elenei Udrea, premierul Victor Ponta este vinovat pentru reacţia purtătorului de cuvânt Mirel Palada şi „a brevetat acest tip de comportament public în politică”.

“Îmi pare rău să o spun, pentru că suntem apropiaţi ca vârstă şi am crezut mereu că generaţia noastră va aduce o evoluţie în bine a modului în care se duce dezbaterea publică în România, dar Victor Ponta a introdus golăneala în lupta politică. Şi-a adus alături de el, în Guvern şi-n partid, o mână de tineri băieţi de cartier care sunt foarte iuţi la mânie. Nu se deosebesc cu mult de pistolarul din Militari care a atacat sâmbătă trei oameni: li s-a pus pata pe tine, te-au luat la ochi”, scrie Elena Udrea, pe blog.

În consecinţă, deputatul PDL cere demisia purtătorului de cuvânt al Guvernului.

“Dacă Victor Ponta vrea să încerce să contrazică această realitate, măcar de ochii lumii, trebuie să îşi dea afară pe loc purtătorul de cuvânt. Eu i-am spus asta încă de vineri, dinaintea atacului imund şi josnic la adresa Preşedintelui. I-am atras atenţia că nu se poate merge până într-atât de jos, încât să spui orice, mai ales când prezinţi poziţia oficială a Guvernului României”, conchide Udrea.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a publicat duminică seara, pe Facebook, un text denigrator la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

„În seara asta, preşedintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Şi pentru a-şi învinge frica, pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. (...) Îşi face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o ţară întreagă. (...) Alcoolul dictează: După dânsul, potopul!”, a scris Palada, la scurt timp după ce preşedintele Băsescu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite