Traian Băsescu şi Victor Ponta nu au apărut în public în Noaptea de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta petrece sărbătorile Pascale pe Litoral, alături de familie FOTO: Facebook
Premierul Victor Ponta petrece sărbătorile Pascale pe Litoral, alături de familie FOTO: Facebook

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au transmis, sâmbătă, câte un mesaj românilor de sfânta sărbătoare Pascală, însă primii doi oameni în stat nu s-au arătat în public în Noaptea de Înviere.

UPDATE: Mesajul de Paşte al Preşedintelui Traian Băsescu şi fotografia care îl ilustrează pe acesta ciocnind ouă roşii împreună cu soţia au fost publicate prin intermediul “paginii oficiale a susţinătorilor Preşedintelui Traian Basescu” de pe Facebook. Administraţia prezidenţială a transmis doar un mesaj oficial cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, însă nu a făcut referire la  sejurul petrecut de Traian Băsescu, alături de familie, pe litoral.


În ultimii doi ani, familia prezidenţială a petrecut Paştele, pe Litoral, la vila de protocol de la Neptun.

Cu ocazia Paştelui, preşedintele Traian Băsescu a transmis românilor un mesaj de solidaritate

Spre deosebire de preşedinte, care a preferat să nu facă publică locaţia în care îşi petrece sărbătorile în acest an, Victor Ponta a public pe pagina sa de Facebook o fotografie de familie realizată pe Litoral şi însoţită de mesajul: “Sărbători fericite tuturor”. Cu o zi în urmă, prim-ministrul a scris pe aceeaşi pagină de socializare că "Smerenia, puritatea şi înţelegerea sunt darurile pe care le primim cu toţi de sfintele Paşti. Să ne bucurăm de ele cu omenie şi dragoste".

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a petrecut noaptea de Înviere la mănăstirea Voroneţ, potrivit Mediafax.
Crin Antonescu a ajuns la Voroneţ sâmbătă după-amiază cu un elicopter al unei firme private, el cazându-se la o pensiune din localitate, au afirmat surse locale. Ulterior, Crin Antonescu a dezminţit că s-ar fi aflat în Bucovina cu ocazia sărbătorilor pascale, el afirmând că ar fi rămas în Bucureşti, în familie, singura deplasare prevăzută fiind aceea de la Ploieşti, la rudele soţiei sale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite