Traian Băsescu, dezgustat de gestul lui Ilie Năstase: „Săracul, ce-a fost şi ce-a ajuns. Dumnezeu cu el!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat, marţi, la B1TV, dezgustat de gestul fostului tenismen Ilie Năstase care a fost filmat in timp ce a turnat cafea pe un afiş electoral cu poza lui Băsescu. Ilie Năstase este cap de listă UNPR la europarlamentare, în timp ce Traian Băsescu este cap de listă PMP la europarlamentare.

„Pur si simplu imi e dificil sa comentez si nu vreau sa jignesc public. Va puteti imagina ce puteti gandi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el!”, a spus Traian Băsescu.

„Eu un gest de...”, a spus Băsescu, care nu a putut să ducă propoziţia până la capăt, dar s-a arătat dezgustat de situaţie. „Ce-a fost şi ce-a ajuns, săracul”, a adăugat fostul preşedinte despre Ilie Năstase.

Ilie Năstase îşi aruncă cafeaua peste un cort cu faţa lui Băsescu

Ilie Năstase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat în timp ce îşi aruncă nervos paharul de cafea peste un cort în care apare fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Filmarea a fost publicată de Cristian Petrescu, preşedintele filialei PMP Bucureşti, care l-a atacat pe Năstase spunând despre acesta că „nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române”. Petrescu a subliniat şi că va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) şi îi cere UNPR să se delimiteze de năstase.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare! Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris Cristian Petrescu pe Facebook.

„Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama.  Au zis că sunt golan? Păi, golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul „Să trăiţi bine“”, a fost răspunsul lui Ilie Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite