Pro România Prahova a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rebega FOTO Arhivă
Laurenţiu Rebega FOTO Arhivă

Organizaţia Pro România Prahova a început astăzi să strângă în mod oficial semnături pentru depunerea candidaturii la alegerile europarlamentare din luna mai.

Europarlamentarul Laurenţiu Rebega, vicepreşedinte al partidului şi coordonatorul Pro România Prahova, a ţinut astăzi o şedinţă de lucru pentru a stabili cum se va desfăşura campania de strângere de semnături din judeţ.

„Mă bucur să văd că deja s-au strâns destul de multe semnături şi înainte de a anunţa lansarea oficială a acestei campanii pe judeţ şi de asemenea vă informez că, până în acest moment, organizaţia Pro România Prahova a înfiinţat filiale locale într-un număr de 72 de localităţi, ceea ce este o dovadă a entuziasmului cu care prahovenii se alătură Pro România pentru că au găsit aici profesionalism, seriozitate, transparenţă şi recunoaşterea valorilor”, a declarat Laurenţiu Rebega, citat de Ştiripesurse.ro.

Acesta a ţinut să le sublinieze celor prezenţi că partidul urmăreşte să obţină 10% la alegerile europarlamentare, lucru care va trebui să se reflecte şi în numărul de semnături de susţinere a candidaţilor Pro România Prahova.

De asemenea, în lista care va fi deschisă de preşedintele partidului Victor Ponta şi de Comisarul European Corina Creţu cu privire la candidaţii Pro România eligibili la alegerile europarlamentare, se numără şi Laurenţiu Regrega.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite