Ponta, după discuţiile cu miniştrii pe fonduri UE: „Am stat trei ore şi ne-am ciorovăit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a discutat cu câţiva dintre membrii Cabinetului pe tema fondurilor europene FOTO Adevărul
Victor Ponta a discutat cu câţiva dintre membrii Cabinetului pe tema fondurilor europene FOTO Adevărul

Discuţiile cu miniştrii privind fondurile europene pe 2014-2020 au generat "ciorovăieli", deoarece nimeni nu este mulţumit de alocaţia aferentă domeniului său, afirmă premierul Ponta, care remarcă şi faptul că miniştrii se ceartă pe următorii bani, deşi fondurile anterioare nu au putut fi cheltuite.

"Trei ore am stat cu miniştrii. Este exact ca la bugetul naţional, nimeni nu este mulţumit. Am stat trei ore, ne-am ciorovăit acolo, trebuie să găsim o soluţie, nu avem ce face pentru că mai mulţi bani nu o să fie. Trebuie să avem o anumită strategie, câteva obiective pe care să le atingem, şi mai ales să punem la punct un sistem administrativ ca să folosim banii, pentru că noi nu am folosit încă banii din exerciţiul 2007-2013 şi azi ne-am tot certat pe următorii bani", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, vineri, cu mai mulţi miniştri pentru o discuţie legată de absorbţia fondurilor europene în perioada 2014-2020.

Cei mai mulţi bani din resurse comunitare vor fi alocate programelor de infrastructură, dezvoltare regională şi agricultură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite