Primarii din PDL Dâmboviţa, către Liviu Negoiţă: „Hai, lasă, vii dumneata aici, nu ne cunoşti şi ne bagi pumnul în gură“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Negoiţă FOTO Arhiva Adevărul
Liviu Negoiţă FOTO Arhiva Adevărul

Primarii democrat-liberali din judeţul Dâmboviţa nu l-au primit cu braţele deschise pe prim-vicepreşedintele Liviu Negoiţă, la întâlnirea de la sfârşitul săptămânii trecute. Primarii sunt supăraţi din cauza faptului că a fost dizolvată conducerea organizaţiei PDL Dâmboviţa, în ciuda rezultatelor bune la alegerile locale şi cele parlamentare.

Ei i-au reproşat lui Liviu Negoiţă, în prezent preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa, că a venit la întâlnire pentru “a le băga pumnul în gură şi i-au transmis să se întoarcă la Bucureşti.

Redăm mai jos o parte din discuţiile care au avut loc în cadrul întâlnirii: 

Primar Fieni: Noi ce părere credeţi că avem despre dumneavoastră, care aţi luat zero, repet, zero la alegerile parlamentare? O părere foarte proastă avem! Nu aveţi rezultate. Şi veniţi să vă bateţi joc aici de noi.

Petre Dinu (primar Glodeni): Veniţi aici, nu ştiţi ce am făcut. Politica pumnului în gură, asta faceţi. Nu ne cunoaşteţi şi nu ne impuneţi! Aţi dat afară, l-aţi dat pe Florin Popescu, de ce l-aţi dat pe Budoiu? Hai lasă vii dumneata aici, nu ne cunoşti şi ne bagi pumnul în gură. Mergeţi la Bucureşti acolo, că acolo vă stă bine!

Teodora Anghelescu (primar Bezdead): Hai, sus ancora! 

Florin Teodorescu (primar Crevedia): Aici ne conducem singuri, că nu suntem nişte handicapaţi. 

Adriean Budoiu: Alegeri putem să facem şi noi la Dâmboviţa, fără bucureşteni, că nu suntem proşti, nu suntem oi, ne-aţi făcut deja proşti.

Teodora Anghelescu: Oricum suntem ca gonacii lui Ţiriac, cam asta suntem, primarii... Când au nevoie, vin la primari 

Petre Dinu: Suntem votaci, nu gonaci!" 

(...) 

Primarii i-au mai transmis lui Liviu Negoiţă că dacă Florin Popescu nu mai este preşedinte al organizaţiei atunci filiala PDL Dâmboviţa nu va mai avea rezultatele pe care le-a avut. 

"Primar Glodeni: Nu vă cunosc, dumneavoastră v-aţi debarasat, BPN-ul foarte uşor de Florin Popescu, dumneavoastră BPN-ul sunteţi vinovaţi pentru că trebuia să faceţi tot ce vă stătea în putinţă ca să rămână Florin Popescu liderul organizaţiei. Pentru că dacă Florin Popescu pleacă, atunci rezultatele care au fost nu vor mai fi. 

L. Negoiţă: Nu a vrut să vorbească. 

Primar Glodeni: De ce nu l-aţi adus? 

Primar Bezdead: Îl chemăm noi acuma, ia chemaţi-l şi...vedeţi nu vrea să vină. 

Primar Glodeni: Dvs nu ne cunoaşteţi, Cantaragiu, Isăilă, eu pe dl. Vladu.Nu ne ştiţi nouă problemele localitatea, nevoile(...)“. 

Florin Popescu a fost demis în urmă cu două săptămâni din fruntea PDL Dâmboviţa, cu explicaţia lapidară că "nu funcţionează organizaţia". Acesta a declarat însă că a plătit cu funcţia faptul că a susţinut-o în cursa pentru şefia PDL pe Elena Udrea, împotriva lui Vasile Blaga.

BPN al PDL a decis în 10 iunie dizolvarea Biroului Permanent al Organizaţiei Dâmboviţa a partidului, condusă de Florin Popescu

Deputatul PDL Florin Popescu crede că decizia PDL de a-l schimba din funcţia de preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa „are legătură“ cu faptul că el este un susţinător al Elenei Udrea.

„Schimbarea mea din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa are legătură cu faptul că sunt un susţinător al Elenei Udrea, dar nu pedepseşti o organizaţie întreagă pentru o decizie a liderului. Rămân un susţinător al proiectelor preşedintelui Traian Băsescu, susţinute şi de Emil Boc şi de Elena Udrea şi de Cristian Preda“, a spus Florin Popescu pentru Mediafax.

Popescu apreciază drept „pueril“ motivul dizolvării conducerii organizaţiei PDL Dâmboviţa şi numirea lui Liviu Negoiţă drept preşedinte interimar al organizaţiei.

„Motivaţia este puerilă. Dacă nu funcţiona organizaţia PDL Dâmboviţa, mai avea rezultatele pe care le-a avut? Şi, mai mult decât atât, este pus în fruntea organizaţiei Liviu Negoiţă, care în perioada 2008-2012 nu a fost niciodată la organizaţia PDL Sector 3“, a arătat Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite