Ministrul Barbu: Cei care m-au atacat nu erau simpli huligani. După atitudine, erau neofascişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, susţine că a fost atacat nu de “simpli huligani”, ci de “neofascişti şi neolegionari, oameni violenţi pentru o cauză”.

“Mă uit în Piaţă şi văd unele pancarte şi simboluri care, ca istoric, mi se pare că pot fi raportate la această familie politică. Nu am folosit termenul de huligan. Nu erau huligani acolo, ci oameni foarte violenţi, violenţi pentru o cauză. Nu sunt simpli huligani care vor să se distreze agresând un concetăţean şi distrugând o maşină. Erau nişte oameni care afirmau că au o cauză”, a declarat, marţi, Barbu.

De asemenea, ministrul Culturii a insinuat că, printre protestatarii din Piaţa Universităţii, se află “formaţiuni paramilitare”.

“Dacă vă uitaţi la ce se întâmplă acum în Piaţă, vedeţi elemente, indicii. Ei au vorbit despre formaţiuni paramilitare”, a indicat Barbu.

Pe de altă parte, Daniel Barbu a precizat că nu va depune plângere penală împotriva celor care l-au agresat, dar a arătat că se va prezenta la audieri, în cazul în care i se va cere asta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite