Antonescu: Klaus Iohannis ar fi un excelent cap de listă la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL Crin Antonescu FOTO David Muntean
Preşedintele PNL Crin Antonescu FOTO David Muntean

Preşedintele PNL Crin Antonescu apreciază că cei cinci actuali europarlamentari PNL ar trebui să-şi continue activitatea cu noi mandate în Parlamentul European, aceştia urmând să figureze pe lista de candidaţi pentru europarlamentarele din acest an.

„Klaus Iohannis ar fi un excelent cap de listă. Nu cred sau n-am vreo informaţie până în acest moment că domnul Klaus Iohannis, primar al Sibiului, ar intenţiona o carieră parlamentară europeană. Din punctul meu de vedere, toţi cei cinci actuali europarlamentari merită să continue“, a declarat Antonescu.

Preşedintele PNL a menţionat că subiectul legat de candidaţii PNL ar urma să intre în discuţia Delegaţiei Permanente a PNL de la începutul lunii februarie.

În prezent, europarlamentarii PNL sunt Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Eduard Hellvig şi Ovidiu Silaghi.

Crin Antonescu a abordat numeroase subiecte politice în cadrul unei emisiuni de televiziune, liderul liberal oferind răspunsuri încă de la început despre modul cum se va prezenta PNL în alegerile europarlamentare.

„Cred că vom merge pe liste separate. Am toate argumentele în acest sens. Nu s-a exclus nici din partea lor, nici din partea lor, posibilitatea listelor comune. Această varianta (n.r. – listele comune) ar veni pentru a da un semnal de unitate”, a precizat preşedintele PNL.

Materiale pe aceeaşi temă:

Antonescu: Băsescu s-a erijat într-un supraemisar al SUA; nu suntem la un pas de prăpastie. Legea amnistiei nu va fi votată

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la vizita pe care emisarul american Victoria Nuland a efectuat-o în România şi l-a criticat pe liderul de la Cotroceni pentru că ar fi "speriat" poporul.

Băsescu: Victoria Nuland nu a venit ca turist. România riscă să fie izolată pentru mult timp. Suntem cu un pas în prăpastie

Preşedintele Traian Băsescu a comentat marţi vizita Victoriei Nuland în România şi a subliniat că emisarul american s-a aflat în ţară pentru a transmite un mesaj din partea Guvernului SUA legat de necesitatea consolidării statului de drept.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite