Juncker, mesaj pentru Grindeanu: Aşteptăm să continuaţi direcţia pozitivă a unei guvernări stabile şi a unui sistem judiciar independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe Twitter pe noul premier al României, Sorin Grindeanu, definind numirea sa ca un „moment istoric“ pentru România şi Uniunea Europeană şi spunând că instituţia pe care o conduce aşteaptă cu nerăbdare continuarea tendinţei pozitive în România privind o guvernare stabilă şi un sistem de justiţie independent.

„Vă rog să acceptaţi felicitările mele calde privind desemnarea dumneavoastră ca premier al României“, a scris Juncker în mesajul publicat pe contul său de Twitter.

„Aşteptăm cu nerăbdare continuarea direcţiei pozitive a României în ceea ce priveşte o guvernare stabilă, o creştere economică robustă, o productivitate sporită, o creştere a standardelor de viaţă şi un sistem judiciar independent, care poate susţine lupta împotriva corupţiei“, a adăugat el.

Şeful Executivului UE a dat asigurări că instituţia sa va rămâne un partener al României pentru atingerea acestor obiective, atât prin „susţinere financiară“ şi „expertiză tehnică“ cât şi prin „prezenţa pe teren“, transmite de news.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite