Ilie Năstase: Nu ştiu dacă ies acum din UNPR, dar eu nu mă duc cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul UNPR Ilie Năstase a declarat, luni, pentru News.ro, că nu s-a decis dacă va părăsi partidul după fuziunea cu PMP, dar a precizat că i-au ajuns 10 ani cu un preşedinte "chior în Ţara Orbilor" şi că nu se duce la Traian Băsescu.

"A făcut alianţă cu Băsescu? Eu cu Băsescu nu fac nimic. Nu am treabă cu Băsescu. Nu pot să spun dacă ies din partid acum, dar eu nu mă duc cu Băsescu. Pe mine nu mă controlează nimeni, nu-mi spune nimeni ce să fac. Eu fac doar ce vreau eu. Îi felicit pe actorii care au decis să se retragă, foarte bine. Pentru mine discuţia e clară, eu la Băsescu nu mă duc. Mie îmi ajunge, am avut 10 ani un preşedinte chior în Ţara Orbilor. Şi acum să mă duc la el? Ce să fac, să mă uit şi eu într-o parte, sau ce să fac?", a afirmat fostul tenismen Ilie Năstase.

Actorii Mihai Mălaimare, Alexandru Arşinel şi Cezara Dafinescu au anunţat că părăsesc Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), după anunţul de fuziune cu partidul condus de fostul preşedinte Traian Băsescu. 

Uniunea Naţională pentru Progresul României va fuziona prin absorbţie cu Partidul Mişcarea Populară, iar miercuri are loc un Congres de fuziune PMP - UNPR. Noul partid se va numi Partidul Mişcarea Populară, va păstra sigla şi imnul PMP şi va fi condus de Traian Băsescu, care va fi asistat în conducerea partidului de doi preşedinţi executivi -  Valeriu Steriu şi Eugen Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite