Grindeanu, întrebat despre modificarea Legii de funcţionare a Guvernului: Nu ştiu la ce vă referiţi. Liviu Dragnea: Îţi explic eu! Care este miza modificării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu şi Liviu Drganea
Sorin Grindeanu şi Liviu Drganea

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au fost întrebaţi marţi dacă intenţionează să modifice Legea 90/2001 în prima şedinţă de guvern, astfel încât condamnaţii penal să poată face parte din Guvern, după cum a arătat jurnalistul Adevărul Liviu Avram. Grindeanu a spus că nu ştie despre ce este vorba, iar preşedintele PSD a afirmat, ironic, că acea lege trebuie modificată astfel încât cei condamnaţi penal “să nu mai existe ca oameni”.

Întrebaţi de presă dacă intenţionează să modifice Legea 90/2001, Liviu Dragnea a spus: “Habar nu am. Cred că nu”. Premierul desemnat a intervenit şi i-a spus jurnalistului că “nu ştie la ce se referă”, moment în care Liviu Dragnea i-a dat asigurări că “îi va explica el”.

„Acea lege trebuie modificată, cei condamnaţi penal trebuie să nu mai existe, ca să nu mai fie dubii. Să nu mai existe ca oameni. Acolo trebuie să mergem”, a completat preşedintele PSD. 

Jurnalistul Liviu Avram a explicat pe larg un scenariu, deocamdată pur teoretic, prin care Liviu Dragnea ar putea fi instalat premier în doar câteva zile. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite