Frunzăverde: „Dreapta autentică este PPE, iar PNL se reclamă un partid de dreapt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde plredează pentru înscrierea PNL în PPE Foto: Adevărul
Sorin Frunzăverde plredează pentru înscrierea PNL în PPE Foto: Adevărul

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Sorin Frunzăverde a declarat marţi că înscrierea PNL în Partidul Popular European nu poate avea loc decât după o discuţie amplă în interiorul formaţiunii.

„Eu pledez pentru construcţia aceasta care în mare parte deja reuşeşte - a unui mare partid de dreapta. În acest moment, dreapta autentică europeană este PPE, iar PNL se reclamă, aşa cum scrie clar şi în statut, un partid de dreapta, cel mai puternic partid de dreapta din România“, a spus Frunzăverde, la sediul PNL.
El a punctat că înscrierea PNL în PPE „nu poate să aibă loc decât după o discuţie amplă în interiorul partidului“.

De asemenea, vicepreşedintele PNL a estimat că din PDL "mulţi oameni de valoare" se vor alătura în continuare PNL pentru consolidarea partidului.

"În timp vor veni şi alţi oameni de valoare din PDL, pentru a consolida acest partid mare de dreapta care este PNL, practic singurul partid de dreapta autentic în acest moment pe eşicherul politic românesc. În PDL sunt mulţi oameni de valoare care trebuie recuperaţi până la urmă politic, care au expertiză politică, au expertiză administrativă şi care îşi au locul în PNL (...) Cred că mulţi din oamenii de valoare din PDL se vor alătura demersului construcţiei dreptei consolidării ei în PNL", a precizat Frunzăverde.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite