Elena Udrea, o femeie cât 10 bărbaţi penali. Aşa, ca Ghiţă şi ca Dragnea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiu că te-ai săturat să îi auzi pe toţi politrucii ca Dragnea, Ghiţă, Udrea, Ponta&co. debitând despre cum îţi vor salva ei ţie viaţa şi ţărişoara. Şi eu m-am săturat. Au mafioţii ăştia un dar de a ne năuci minţile, de a ne fura, de a ne prosti, de a ne hărţui, de a ne confisca fiecare clipă, fiecare dorinţă, încât e imposibil să nu ne cuprindă scârba.

Ăsta-i şi scopul lor, să nu ne facem iluzii că ne vor salva şi că vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Uitaţi-vă la tot ce-a fost până acum. Aceiaşi interlopi, golănaşi, incompetenţi pe care îi vedem acum că ne aruncă promisiuni ne-au condus pe rând şi împreună, ne-au furat pe rând şi împreună, ne-au minţit pe rând şi împreună.

Nu ne va salva nici naiba! Oamenii ăştia de care vă vorbesc, nişte lichele ale politicii româneşti care trăiesc, de zeci de ani, doar cu banii furaţi de la stat, adică de la mine şi de la tine, au doar un singur scop. Să ne facă să ne fie silă până şi de vieţile noastre. Să ne facă să ne urâm până şi ţara în care ne-am născut. Să ne facă să abandonăm. Să ne cuprindă lehamitea. Să zicem: „Naiba să-i ia pe toţi, că sunt la fel! Toţi fură, toţi mint! Dracu să-l ia şi de vot, oricum nu se schimbă nimic!”. Ei bine, când ne-a adus exact în punctul ăsta, de scârbă vecină cu indiferenţa, Mafia e fericită. Atunci lucrează în linişte. A scăpat de noi. De noi, fraierii idealişti lăsaţi fără speranţă, singurii care am mai putea schimba ceva în bine în ţara asta. Îi e bine Mafiei fără noi, fără voturile noastre. Îi e perfect.

Mă uit la preafericita Elena Udrea. Mă uit şi nu pricep câtă îndrăzneală trebuie să ai tu, o creştină pierdută printre poziţia 30 şi Psalmul 22, bântuită de dosare penale mai groase decât Biblia cu care defilezi aiurea pe Facebook, o individă care ai nenorocit, sărăcit, dezbinat ţara asta împreună cu tătuca Băsescu şi cu prietenii voştri Ponta şi Ghiţă, să mai vii în faţa poporului? Nu pot pricepe cum de, după ce-ai ieşit cu cătuşe din Parlament, după ce toţi mafioţii din găşculiţa ta au umilit, din acelaşi Parlament, o Românie întreagă, au călcat în picioare legi şi magistraţi, mai ai tupeul să ne vorbeşti despre Justiţie? Să ne spui că „pentru o Justiţie cu adevărat independentă, trebuie tăiate sforile de care atârnă. Justiţia trebuie scoasă din «câmpul tactic»”.

Serios? Unde era independenţa Justiţiei când tu şi haita ta de infractori din Parlament v-aţi sustras, ca niciun alt român din ţara asta pe care spuneţi că vreţi să o salvaţi, de la o judecată dreaptă? Unde era independenţa Justiţiei când te milogeai de ceilalţi infractori din Casa Poporului să te scape de procurori şi de judecători? Unde e independenţa Justiţiei când umpli toate ecranele televiziunilor controlate de gaşca ta de penali cu aceleaşi scenarii despre cât de victimă eşti tu, o simplă damă blondă, hârţuită, tocmai pentru că-i blondă, de magistraţi?

Mă uit la Elena Udrea şi mă cuprinde sila. Să trăieşti din banii luaţi cu japca de la stat, să faci şi să desfaci guverne după cum îţi dictează găşculiţa ta, să duci România de râpă şi să mai îndrăzneşti să ne spui că „sistemul trebuie demolat ca să apărăm democraţia?”. Care Sistem trebuie demolat? Ăsta care a îndrăznit să vă judece, în sfârşit, pe toţi cei care ne-aţi jefuit? Cât de proşti trebuie să ne crezi pe toţi pentru ca tu, preacuvioasa Elena posesoare de vuitoane, să ne vorbeşti nouă, cei de care ţi-ai bătut joc, despre faptul că „Parlamentul viitor trebuie să aibă curajul să lupte împotriva Sistemului şi a modului ocult în care se exercită Puterea în România?”. Ce aberaţie!

Mă uit la Sebastian Ghiţă. Acest mafiot crescut şi ţinut în braţe de acelaşi Sistem care a născut-o şi pe Elena Udrea, prietena lui de nenorocit ţara. Dubiosul ăsta care vrea să-i votăm, încă o dată, imunitatea în Parlament, se uită în ochii noştri şi ne spune simplu cum a furat el, cum a dat şpăgi şi a făcut afaceri cu statul şi cum are de gând să nenorocească legile ţărişoarei pentru ca el să scape de dosare. Şi Ghiţă, penalul, ne zice aşa: „Nu credeţi că vine momentul unui T0, a unei linii trase? Au trecut 25 de ani, s-au făcut o grămadă de greşeli, i-am împins pe oameni să facă greşeli. Şi românii cum vroiaţi să concureze cu marii deţinători de capital de afară, când ăştia veneau şi dădeau şpăgi aici? Au făcut la fel ca ăia de afară. Deci Partidul România Unită va veni, începând de mâine, în această campanie şi le va spune românilor verde-n faţă: ne trebuie amnistie penală şi ne trebuie şi vom impune amnistie fiscală. Vom veni şi vom cere şi vom impune această amnistie penală şi această amnistie fiscală”.

Măi, Ghiţă, măi, eu ştiu că-n ţara asta toţi hoţii, toţi analfabeţii, toţi golănaşii au ajuns, din vina noastră, în funcţii prea mari în stat. Dar am o singură întrebare: tu, pe lângă că eşti mafiot, eşti şi prost? Nu, hai, nu te enerva! Chiar te întreb serios! Pentru că nu-nţeleg cum de îţi imaginezi tu că nişte oameni ca noi, da, fraierii din tramvai, soroşiştii, sărăntocii, ăia pe care i-ai furat tu şi cu găşculiţa ta, chiar nu realizăm cât de jos a ajuns ţara asta din cauza ta, a celor ca tine? Cum îţi imaginezi tu că noi, cei care muncim până ne ia dracu pentru fiecare leu, cei care ne repezim să ne plătim taxe, ca să aveţi voi ce fura, suntem atât de tâmpiţi încât să nu pricepem că tot ce vrei tu şi cu grupul infracţional organizat pe care l-ai botezat PRU e să furaţi şi să nenorociţi în continuare ţara asta şi să vă mai faceţi şi legi pentru a vă apăra? Nu, deşi încerc, jur că încerc, chiar nu-nţeleg. Aşa că tot revin la întrebarea mea: tu eşti şi prost, pe lângă mafiot?

Mă uit la Liviu Dragnea. Ce ruşine chiar şi pentru un partid comunist! Să fii condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru furt de voturi, să ai o casă care se întinde pe două străzi, ridicată, cum altfel?, din salariul de angajat numai la stat, să scoţi toţi morţii la urne, să sărăceşti, umileşti şi tâmpeşti un judeţ întreg, să ajungi până în vârful acestei ţări propulsat de o gaşcă întreagă de alţi baroni penali şi să mai îndrăzneşti să candidezi? Să vrei să fii parlamentar? Să te visezi chiar premier? Nu înţeleg până unde pot merge hoţia, ticăloşia, delirul că poţi prosti la infinit o ţară întreagă?

Mă uit la toţi penalii ăştia de mai sus. Mă uit şi tot ce pot să îmi doresc e ca ţara asta să se ridice odată din genunchi, să deschidă larg ochii şi să-nţeleagă că nu mai avem nicio şansă cu ei. Să pricepem toţi că nu ei ne vor salva. Că singurii care mai pot pot face bine România asta suntem doar noi. Noi, ăştia supăraţi că am pierdut atâţia ani din vina lor. Noi, ăştia furaţi de bani, de speranţe. Noi, ăştia care am simţit tot veninul şi toată ura lor. Da, tot ce îmi doresc e ca noi, ăştia care ne vedem ţara pusă în genunchi în faţa lor, să mai găsim putere, un dram de optimism şi să o ridicăm. Să nu ne amăgim. Altă şansă n-avem. 

        

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite