Dragnea, la şedinţa solemnă dedicată Centenarului: „Ne criticăm, dar din păcate se merge prea departe“. Ce vot a invocat şeful PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, în şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Centenarului, că românii trebuie să fie uniţi, dând exemplu negativ votul europarlamentarilor în PE în favoarea rezoluţiei ce viza România.

„Avem obiective clare. Adoptarea monedei euro, aderarea la Spaţiul Schengen. De asemenea, trebuie să asigurăm un rol activ pentru România în cadrul NATO, atât în contextul norilor negri care s-au strâns la răsărit. Noi ca oameni politici avem datoria să ne comportăm ca adevăraţi români. Suntem oameni politici. Ne aflăm într-o competiţie permanentă. Ne criticăm, dar din păcate se merge prea departe“, a declarat preşedintele PSD, în Parlament, la şedinţa solemnă din Parlament dedicată Centenarului Marii Uniri. 

Şeful PSD s-a lansat ulterior într-un atac la adresa Opoziţiei. „Trebuie să fim în primul rând români, să fim oameni politici dar să fim patrioţi când vine vorba de România. Să fim români înainte de orice atunci când votăm în Europa. Să ne stabilim obiectivele pe care să le susţinem cu toţii pe o singură voce, pe limba românească. Să nu mai fie ca atunci când europarlamentari români au votat în PE împotriva României. Să încetăm acest război dintre români şi români pe care îl ducem în afara ţării şi în interiorul ţării. Separat putem fi frânţi unul câte unul, cum s-a mai întâmplat în istoria noastră, însă împreună putem fi puternici“, a mai spus Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite