Deputatul care i-a ameninţat pe protestatari cu mitraliera cere o leafă mai mare: Trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună. Nu-mi ajunge nici de un pantof

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat marţi, la Parlament, că „nu se descurcă” cu banii, iar salariile demnitarilor ar trebui să fie „mult mai decente”, în condiţiile în care trebuie să îşi cumpere costume, să vină „civilizaţi” la Parlament. Într-un interviu pentru Adevărul, Rădulescu a făcut ieri mai multe declaraţii scandaloase.

„Salariul, nemotivant. Atât timp cât eu trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună, nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atât timp cât toată lumea ne dorim ca salariile să fie mari, cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat care să-i permită sa-şi cumpere costume, să venim civilizat, nu ca alţii în blugi şi tenişi. Ar trebui să avem salarii mult mai decente. Dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea o să ne trateze ca atare. Nu mă descurc. Eu îmi folosesc dividendele pe care le iau la sfârşit de an din compania mea, ca să-mi plătesc motorina”, s-a plâns Cătălin Rădulescu.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru "Adevărul", că indemnizaţia de parlamentar este "de mizerie": "Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta". În acelaşi interviu, deputatul PSD de Argeş a cerut ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, el a ameninţat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou

Poliţia Judeţeană Argeş a anunţat că s-a autosesizat şi face verificări cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor şi muniţiilor după ce parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, într-un interviu pentru Adevărul, că are acasă o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie şi că e pregătit să o foloseacă din nou.

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Grupurile parlamentare ale PSD, ALDE şi UDMR au depus marţi un amendament la proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, astfel încât să beneficieze de majorarea indemnizaţiei cu 30% aleşii locali, primari, viceprimari, preşedinţi, precum şi vicepreşedinţi ai consiliilor judeţene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite