De câte zile a avut nevoie Tăriceanu să vadă scumpirea benzinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. FOTO Inquam Photos
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. FOTO Inquam Photos

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, spunea în urmă cu o săptămână că nu se poate vorbi de scumpirea carburantului, ci doar diferenţe de preţ între staţii. Şase zile mai târziu liderul ALDE a recunoscut faptul că s-a scumpit preţul la benzină.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Mioveni, joi seară, preşdintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a admis faptul că a avut loc o creştere a preţului la benzină şi motorină. 

„Sunt îngrijorat că locurile noastre de muncă din România pot fi puse în pericol. Vreau ca oamenii să câştige cât mai mult, sigur, deranjat şi eu ca şi fiecare român dacă creşte preţul la benzina din cauza accizei, dar în acelaşi timp vreau să vă spun că în primul trimestru al anului acesta, după eliminarea accizei la combustibil, bugetul a încasat mai puţin: 800 de milioane de lei“, a declarat Tăriceanu.

Joia trecută, liderul Senatului afirmă că nu a observat nicio scumpire. „Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Ştiu că au existat nişte majorări de preţuri. Sunt nişte diferenţe de preţuri foarte mari care pot să meargă până la 10%. Preţul petrolului, dacă o să crească, o sa mai fie majorări de preţuri previzibile. E o economie de piaţă“, declara Tăriceanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite