Dăncilă, despre momentul stânjenitor în care Timmermans o evită: „Nu m-a evitat deloc. Dimpotrivă. Am fost primită cu foarte multă căldură“. Proba video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă susţine că prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a primit-o cu căldură la Congresul socialiştilor europeni de la Madrid. Un clip  postat pe contul oficial de Twitter al Partidului Socialiştilor Europeni arată cum Viorica Dăncilă a fost "pasată" de Frans Timmermans la sesiunea de îmbrăţişări.

Întrebată de ce a evitat-o Frans Timmermans la Congresul socialiştilor de la Madrid, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu m-a evitat deloc. Dimpotrivă. Am fost primită cu foarte multă căldură. Am o bună relaţie cu Frans Timmermans. O să vă trimit o fotografie în care să vedeţi care este relaţia adevărată cu Frans Timmermans. Am fost primită foarte bine, chiar de români din diaspora. Am fost primită foarte bine şi de către omologii mei. A fost un succes pentru Guvernul României şi pentru PSD“.

Din imaginile postate pe Twitter, se poate observa cum Frans Timmermans se îmbrăţişează şi se salută cordial cu comisarul european Corina Creţu şi cu Pamela Rendi Wagner, şefa socialiştilor din Austria, dar o ignoră pe Viorica Dăncilă, aflată în mijlocul celor două. Prim-ministrul român l-a aşteptat zâmbind pe comisarul european, dar a rămas cu o grimasă după trecerea acestuia.

   .

Citeşte şi:

VIDEO Moment extrem de jenant pentru Viorica Dăncilă la congresul socialiştilor europeni. Frans Timmermans i-a ignorat prezenţa şi a evitat s-o îmbrăţişeze

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite