Dăncilă, atac la Iohannis: Nu iubeşte românii. Lângă el a leşinat un om şi nu a schiţat niciun gest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul demis Viorica Dăncilă a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis sâmbătă, declarând într-o vizită de campanie la Bacău că „românii au un preşedinte care nu-i iubeşte, lângă care a leşinat un om şi el nu a schiţat niciun gest”. De asemenea, Dăncilă l-a acuzat pe liderul de la Cotroceni că stă doar în vacanţă.

Viorica Dăncilă a afirmat la Bacău că Iohannis ar trebui să spună „ce a făcut în cei cinci ani în care a fost preşedinte” şi să spună câte dintre măsurile promise le-a şi realizat.

„Ne-am săturat să ne privească cu aroganţă de la microfonul administraţiei prezidenţiale un preşedinte care se gândeşte la români din cinci în cinci ani şi atunci doar pentru a-i numi şi a-i susţine pe cei care iau măsuri împotriva românilor. Ne-am săturat ca preşedintele să stea în vacanţă să stea în weekend-uri prelungite când ar trebui să fie în mijlocul românilor, să muncească   pentru români 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Să vină şi să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost preşedintele României, câte măsuri din ceea ce a promis românilor a realizat”, a declarat Dăncilă.

Citeşte şi:

VIDEO Militar leşinat chiar lângă Iohannis, la Ziua Marinei. Reacţia preşedintelui care îşi rostea discursul

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite