Cum vorbeşte Viorica Dancilă în limba engleză VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capacitatea Vioricăi Dăncilă de a vorbi într-o limbă de circulaţie internaţională a fost pusă la îndoială de către adversarii politici după ce europarlamentarul PSD a apărut intr-un scurt interviu răspunzand în română la întrebările adresate în engleză. Cu toate acestea, Dăncilă a ţinut cu alte ocazii şi discursuri în limba engleză.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi că  Viorica Dăncila „ştie engleza şi franceza“, răspunzând la întreabrea reporterului „Adevărul“ referitoare la faptul că în CV-ul propunerii PSD pentru  Palatul Victoria nu este trecută nicio limbă strănă. 

Viorica Dăncilă poate fi auzită cum vorbeşte într-o limbă străină în mai multe înregistrări cu discursuri ale acesteia în limba engleză. Un exemplu este următorul:

   

Traian Băsescu a ironizat alegerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier, acesta făcând o comparaţie între europarlamentarul PSD şi Siegfried Mureşan, eurodeputat al PMP şi purtător de cuvânt al PPE. „În ceea ce priveşte limbile străine, vorbeşte germană, engleză, franceză şi italiană“, a precizat Băsescu, aluzie la faptul că Dăncilă nu are trecută nicio limbă străină în CV. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite