Ce a păţit un tânăr din Cluj care, sub control judiciar, ar fi furat lemne şi ar fi condus o maşină fără să aibă permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lemne  FOTO arhivă Adevărul
Lemne  FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi sustras material lemnos şi ar fi condus un autovehicul, fără să aibă permis de conducere. Acesta se află sub control judiciar pentru comiterea unei infracţiuni rutiere.

Din cercetările poliţiştilor clujeni reiese că, la începutul lunii ianuarie, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihai Viteazu, ar fi furat lemn pentru foc din rampa de exploatare a materialului lemnos, dintr-un canton ce aparţine Ocolului Silvic Turda. Acesta ar fi sustras lemnele în urma unei înţelegeri cu alte persoane.

Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore un tânăr, iar apoi a fost prezentat instanţei şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta se află sub control judiciar pentru o infracţiune rutieră.

„Materialul lemnos, circa 3 metri cubi, ar fi fost transportat cu o autoutilitară condusă atât de de tânărul de 24 de ani, cât şi de o altă persoană, niciunul dintre aceştia neavând permis de conducere“, susţin reprezentanţii IPJ Cluj.

Mai puteţi citi:

Un şofer în vârstă de 18 ani a lovit mortal un om şi a fugit de la locul accidentului. Cât timp le-a luat poliţiştilor să-l prindă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite