CTP, despre discursul lui Iohannis: Cel mai bun de până acum. Trebuie să fii cu totul tâmpit ca să nu îl iei în seamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudoe Popescu (CTP), a comentat luni discursul preşedintelui Klaus Iohannis de astăzi, subliniind că a fost cel mai bun mesaj transmis de şeful Statului de până acum.

Întrebat într-o intervenţie la discursul preşedintelui care le-a transmis pernsionarilor să evite deplasările şi a dat semnalul că urmează măsuri mai dure din partea autorităţilor, CTP a afirmat că Iohannis a vorbit tuturor românilor.

„Discursul preşedintelui mi s-a părut bun şi potrivit ca ton, conţinut, comunicare umană. Este cel mai bun discurs pe care l-am auzit de la Klaus Iohannis de când îl ştiu ca politician.

Trebuie să fii sau cu totul nesimţit, sau tâmpit, ca sa nu îl iei în seamă.

De data aceasta, Klaus Iohannis chiar a vorbit tuturor românilor.

Eu nu am ce să decriptez. Orice om de bun simţ şi cu un coeficient de inteligenţă medie sau peste medie nu poate să nu ţină seama de cele spuse în acest discurs. Tocmai în asta constă forţa acestui discurs, că nu mai necesită alte comentarii. Îl înţelegi, ţii seama de el sau nu”, a declarat gazatarul.

Într-un nou mesaj către popor, preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut pensionarilor să stea cât mai mult în casă pentru a se proteja de coronavirus. ”Limitaţi orice deplasare în afara domiciliului, cu excepţia celor de strictă necesitate! Este singura cale prin care puteţi să vă protejaţi şi să îi protejaţi şi pe ceilalţi de boala şi suferinţa pe care le provoacă acest virus”, a spus preşedintele. Guvernul va lua noi măsuri administrative.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite