Cătălin Predoiu, PNL: Majorarea salariului minim va închide firme şi va creşte şomajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PNL, cere Guvernului Cioloş să nu cedeze la ”şantajul lui Dragnea” care cere majorarea salariului minim. Premierul din umbră al Partidului Naţional Liberal explică de ce această măsură va duce la şomaj în zonele defavorizate.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PNL, face un apel către premierul Dacian Cioloş să reziste presiunii care vine dinspre PSD şi pe care îl asigură de tot sprijinul dacă va decide să nu majoreze salariul minim. 

”Pentru un pumn de voturi în plus, socialiştii lui Dragnea sunt gata să mai provoace o dramă economică şi socială. Dle Cioloş, arătaţi-i uşa dlui Dragnea când vă şantajează şi vă vorbeşte cum a facut-o în ultimele două zile, nu va avea curaj să vă răstoarne guvernul, are alte probleme pe cap acum în propriul partid şi nu vrea decât să-şi arate muşchii politici pe care nu-i mai are. Dragnea face un joc mic, de bodegă comunistă, o cacealma cu doi şeptari. Dle Cioloş, staţi de vorbă cu capitalul privat autohton, cu IMM-urile, veţi afla adevărul înaintea studiului de impact! Curaj, aveţi sprijin”, explică Predoiu pe pagina sa de facebook.

Premierul din umbră al PNL îşi justifică poziţia spunând că dacă salariul minim va creşte la nivelul cerut de PSD mai multe întreprinderi private vor trebui să tragă obloanele şi să lase oamenii în şomaj:”PSD-ul bate cu pumnul în masa guvernului Cioloş şi cere cu impertinenţa de baron caracteristică dlui Dragnea să se majoreze salariul minim, fără să-i pese de zecile de întreprinderi private care lucrează cu margine minimă ce vor fi inevitabil închise cu preţul pierderii locurilor de muncă, a pieţelor şi a taxelor şi impozitelor generate”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite