VIDEO Ciprian Ciucu, candidatul M10 Capitală: Dacă eu dispar din această cursă, Nicuşor Dan s-ar putea alia cu PSD sau PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu, candidatul M10.   Foto: Eduard Enea
Ciprian Ciucu, candidatul M10.   Foto: Eduard Enea

Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primăria Capitalei, a vorbit, la Adevărul Live, despre planurile sale pentru Bucureşti, dar şi despre şansele unei alianţe a forţelor noi.

„Au fost câteva discuţii cu partidele noi. Până nu facem o alianţă, nu mă voi retrage. Merg mai departe. Şansele sunt peste 70% să fiu pe buletinul de vot. Discuţia pe alianţe nu a dat rezultate. A fost o întâlnire la care am participat şi eu şi Nicuşor Dan. Domnul Dan refuză în continuare o alianţă şi preferă să meargă singur în această bătălie electorală“, a spus Ciprian Ciucu, la Adevărul Live.

Ciucu i-a făcut o scurtă descriere lui Nicuşor Dan. „Nicuşor Dan a anunţat că are finanţare pentru campanie. Stă binişor în sondaje şi vrea să rămână cu o imagine bazată pe munca sa. În momentul în care ai bani, poate nu vrei să dai explicaţii, să-ţi regândeşti strategia de campanie. Nu este arogant Nicuşor Dan. O văd ca pe o încredere în sine. Poate puţin egocentrism. E un tip simplu, normal, dar crede că poate face mai mult singur. Dar eu nu cred că poate. Eu consider că am făcut tot ce ţinea de mine pentru acest proiect“, a mai spus Ciucu.

Candidatul M10 la Primăria Capitalei nu crede că Nicuşor Dan are o înţelegere cu PSD, după ce Gabriela Firea a spus că Nicuşor Dan ar fi bun pentru viceprimar. „Doamna Firea are notorietate, dar nu o pot asocia cu niciun proiect serios. Poate să aibă doar o cultură media. Refuz să cred că există o înţelegere între Nicuşor Dan şi PSD. Asta ar însemna să-şi bată cuie în talpă. Dacă eu dispar din această cursă, Nicuşor Dan şi USB s-ar putea să se alize cu PSD sau PNL. În acel moment, toţi cei care sunt anti-sistem vor veni alături de mine“, a mai arătat Ciucu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite