FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa.

Apelul telefonic, la numărul de urgenţă 112, a fost făcut la ora 7.15. O persoană anunţa că la intrarea în localitatea Săcele, pe DJ 226, s-a produs un accident rutier. La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj SMURD, însă pentru creatorul de modă nu s-a mai putut face nimic. 

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, „din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii“. Bolidul a părăsit partea carosabilă şi a mai rulat 850 de metri până s-a izbit de mai mulţi copaci. În urma impactului, victima a fost aruncată din maşină, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. 

Surse din anchetă au declarat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului puternic, dată fiind viteza mare, şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. El a murit pe loc.

Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

„A rezultat decesul la fata locului a conducătorului auto“, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă:

 

Poliţia confirmă că Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi exclude ipoteza sinuciderii. Bărbatul nu purta centură de siguranţă

 

Noi detalii în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de modă la intrarea în Săcele şi cui aparţinea maşina

 

UPDATE Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

 

VIDEO Cât de sigură la accident este în mod normal maşina în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Răzvan Ciobanu a murit. Creatorul de modă a trecut prin mai multe momente de cumpănă în ultimii ani

 

Ultima postare a designerului Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident auto FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite