Viceprimarul din comuna Corbeanca a fost găsit în viaţă. El dispăruse de acasă după ce lăsase un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viceprimarul Dumitru Tudor este căutat şi în zona lacului din comuna Corbeanca FOTO Arhivă Adevărul
Viceprimarul Dumitru Tudor este căutat şi în zona lacului din comuna Corbeanca FOTO Arhivă Adevărul

Viceprimarul comunei ilfovene Corbeanca, Dumitru Tudor, a fost găsit în viaţă de poliţiştii ilfoveni după mai multe ore de căutari. Marţi dimineaţă, fiul acestuia anunţase că tatăl său a dispărut, lăsând şi un bilet de adio.

UPDATE Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Ilfov, Dumitru Tudor a fost găsit viu în jurul orei 18.00.

Surse din Poliţia Ilfov precizau că, marţi dimineaţă, în jurul orei 11.00, fiul lui Dumitru Tudor a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat dispariţia tatălui său.

Sursele citate au precizat că Tudor ar fi lăsat un bilet de adio.

Aceleaşi surse au arătat că au fost demarate procedurile de căutare, Dumitru Tudor fiind căutat atât în localitatea Corbeanca, în împrejurimile acesteia, dar şi în zona lacului din comună.

Potrivit unei angajate din Primăria Corbeanca, Dumitru Tudor se autosuspendase din funcţia de viceprimar de curând şi nu părea a avea probleme.

„S-a autosuspendat de curând, când şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar din partea PNL. Ieri l-am văzut ultima dată la primărie, era bine, spunea că se duce pe teren să verifice nişte lucrări. În biroul său s-a găsit biletul, nu ştiu mai multe, nu ne-au lăsat(n.r. poliţiştii) să intrăm, sunt echipe acum acolo ”, a declarat o angajată a primăriei Corbeanca pentru Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite