Poliţistul Marian Godină a fost inclus într-un top select al personalităţilor care „configurează şi agită“ Europa, alături de Erdogan şi Soros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Godină este personalitatea care „configurează şi agită“ România, potrivit unui top al ediţiei europene a publicaţiei online Politico. „Poliţistul cinstit“ se află în top alături de şefi de stat, politicieni, primari, oameni de afaceri şi diplomaţi care, potrivit Politico.eu, vor influenţa în 2017 ţările din care provin.

„Poliţistul cinstit“ Marian Godină a intrat în atenţia Politico după ce a demascat neregulile din cadrul Poliţiei Braşov. După ce a oprit în trafic pentru neacordare de prioritate maşina în care se afla şefa Crucii Roşii Braşov, Godină a fost presat şi mustrat de şeful său. De asemenea, i s-a cerut să renunţe la acuzaţia de trafic de influenţă adusă şefei Crucii Roşii Braşov, care era totodată consilier judeţean PSD. Însă poliţistul nu a cedat presiunilor şi a relatat toată povestea pe Facebook. Dezvăluirile sale au dus la deschiderea unei anchete penale şi la demisia şefului Poliţiei Braşov.

Pe lângă curajul lui Godină, Politico remarcă poveştile amuzante pe care le postează pe Facebook, unde este urmărit de aproape 380.000 de persoane.

În topul Politico mai apar preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, liderul conservator polonez Jaroslaw Kaczynski, primarul Londrei Sadiq Khan, multimiliardarul americano-ungar George Soros, şefa UNESCO Irina Bokova, Înaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe Federica Mogherini etc.

image

Marian Godină, în Topul 28 Politico FOTO Politico.eu

Alegerea făcută de Politico în acest an pentru România a fost felicitată de poliţistul din Braşov pe pagina sa de Facebook.

„Aseară, la Bruxelles, am participat la «Politico 28», un eveniment în cadrul căruia a fost prezentată lista cu cei «28 de oameni din 28 de ţări, care configurează, agită si răscolesc Europa». M-am simţit onorat să aflu că, din România, cei de la Politico m-au ales pe mine“, a scris Marian Godină.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite