Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia a fiului lui Liviu Dragnea, a fost achitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

lie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea şi administrator al fermei de porci Salcia, a fost achitat, informează B1 TV. Dragne a fost acuzat, în 2017, de evaziune fiscală şi a şi fost reţinut la acea vreme, după ce procurorii au făcut percheziţii la ferma de porci.

În august 2017, Ilie Dragne şi alţi opt oameni au fost reţinuţi de procurori într-un dosar în care ferma Salcia era acuzată de evaziune fiscală. La aproape doi ani de atunci, administratorul fermei de porci a fost achitat. Dragne a fost găsit nevinovat de Tribunalul Bucureşti.

”Achită pe inculpatul DRAGNE ILIE-LIVIU trimis în judecată pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu”, se arată în minuta completului de judecată, potrivit B1tv. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

B1TV mai scrie că dosarul lui Ilie Dragne a fost instrumentat de procurorul Marian Drăgulescu, cel care a închis anul trecut toate dosarele lui Teodor Niţulescu, fost prefect din Teleorman, denunţătorul lui Liviu Dragnea în dosarul care cercetează privatizarea şi afacerile firmei Tel Drum.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite