Cinci bărbaţi suspectaţi că i-au bătut pe proprietarii unei case de pariuri pentru că ar fi refuzat să le achite taxă de protecţie, audiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci bărbaţi, audiaţi de poliţişti FOTO Adevărul
Cinci bărbaţi, audiaţi de poliţişti FOTO Adevărul

Cinci bărbaţi suspectaţi că i-au bătut pe proprietarii unei case de pariuri din Capitală pentru că ar fi refuzat să plătească o taxă de protecţie de 2.000 de lei lunar vor fi audiaţi, joi, la Poliţia Sectorului 4, fiind acuzaţi de şantaj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie Bucureşti, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au făcut, joi, patru percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, fiind puse în aplicare cinci mandate de aducere. 

Poliţişti au fost sesizaţi de către un bărbat, administrator al unei case de pariuri, că, în perioada 1 februarie – 10 mai, a fost constrâns de către un bărbat în vârstă de 48 de ani să achite suma de 2.000 de lei lunar, reprezentând taxă de protecţie pentru ca societatea pe care o gestionează să poată funcţiona.

”Întrucât partea vătămată a refuzat, la datele de 9 şi 10 mai 2017, bănuitul împreună cu alţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, a venit la sediul societăţii, unde i-a aplicat mai multe lovituri, atât administratorului societăţii cât şi asociatului acestuia, provocând totodată distrugeri elementelor de mobilier”, precizează Poliţa Capitalei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe sume de bani, bijuterii, o armă albă, o armă de vânătoare, dar şi o armă neletală, supusă autorizării.

Persoanele implicate urmează să fie duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 4.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite