Piaţa Covasna din Sectorul 4 al Capitalei a fost reabilitată şi modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa Covasna
Piaţa Covasna

Piaţa Covasna va fi inaugurată în Sectorul 4 al Capitalei, joi, după ce a fost reabilitată şi modernizată. Aceasta este a patra piaţă din sector la car au fost effectuate lucrări de modernizare.

Piaţa Covasna este situată pe Aleea Covasna nr. 3 bis şi va fi inaugurată joi de primarul Cristian Piedone, Aceasta este a patra piaţă din sector care a fost complet reabilitată şi modernizată după Piaţa Sudului, Piaţa Apărătorii Patriei şi Piaţa Progresul.

„ Piaţa Covasna oferă posibilitatea cetăţenilor care locuiesc în zonă de a-şi face civilizat cumpărăturile, putând să se aprovizioneze cu produse agroalimentare proaspete, la preţuri pentru orice buzunar“, susţin reprezentanţii Primărie Sectorului 4.

În urma lucrărilor efectuate, pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi a fost amenajat un supermarket, realizat prin colaborarea cu unul dintre marii retaileri, un parteneriat care a dat roade şi în cazul Pieţei Apărătorii Patriei.

Totodată, pe o suprafaţă de 269 de metri pătraţi a fost amenajat un platou cu tarabe pentru legume şi fructe. O altă zonă modernizată este destinată societăţilor, aici urmând să se comercializeze carne şi produse din carne, peşte, lactate şi brânzeturi.

Valoarea investiţiei este de 90.000 de lei cu TVA, bani care vin din încasările Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4.

Restul de 265 de metri pătraţi din suprafaţa aferentă Pieţei Covasna vor fi utilizaţi pentru construirea unuiCentru Multifuncţional Social. Prin amenajarea acestei zone se doreşte realizarea unei zone în care locuitorii sectorului să poată socializa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite