MASACRUL DE LA PERLA Vecinii poliţistului-criminal l-au filmat în timp ce vandaliza o maşină. Poliţiştii au ignorat plângerile depuse împotriva lui! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile puteau evita masacrul de la coaforul Perla din Capitală dacă nu ignorau plângerile depuse de vecinii şi soţia lui Gheorghe Vlădan de-a lungul timpului. Aceştia au oferit şi un videoclip Poliţiei, filmat cu camera ascunsă, în care ucigaşul apare vandalizând o maşină.

Vecinii lui Gheorghe Vlădan, criminalul care a împuşcat opt oameni în coaforul Perla din Capitală, au depus de-a lungul timpului mai multe plângeri în cadrul Secţiei 14 de Poliţie şi al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 împotriva ucigaşului, însă acestea nu au fost soluţionate.

Oamenii spun că, timp de şapte ani, au fost ameninţaţi cu moartea, agresaţi şi umiliţi. Unii dintre ei susţin că ucigaşul le-a tăiat curentul şi că le-a spart ţevile, potrivit antena3.ro

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Un alt vecin susţine că acesta ar fi dat cu spray lacrimogen în biroul firmei pe care o deţine la etajul 1 şi că i-a ameninţat angajaţii. Mulţi dintre ei chiar şi-au dat demisia de frica lui Vlădan.

Ca dovadă, aceştia l-au înregistrat pe Vlădan cu o cameră ascunsă, în timp ce vandaliza maşina unui vecin. Filmuleţ a fost depus, de asemenea, în cadrul Secţiei 14 de Poliţie şi al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4.

Videoclipul o prezintă pe Florina Vlădan în timp ce iese pe poartă pentru a pleca către serviciu. L-a scurt timp după ce femeia pleacă, iese din curte şi Gheorghe Vlădan şi închide poarta.

Acesta se îndreaptă către maşina unui vecin, trece pe lângă ea foarte aproape şi o zgârie cu cheia pe care o avea în mână . Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei!

Fratele casierei de la coaforul Perla, răpus de durere după ce sora i-a fost împuşcată de poliţistul-criminal, Gheorghe Vlădan

Şi soţia poliţistului-ucigaş a depus plângere împotriva acestuia, cu câteva zile înainte să fie omorâtă. Pe 1 martie 2012, Florina Vlădan se prezenta la Secţia 14 de Poliţie pentru a face plângere împotriva soţului ei că este violent şi că o ameninţă cu moartea. Mai mult, femeia le-a declarat poliţiştilor că Gheorghe Vlădan deţine legal o armă letală.

Agenţii de la Secţia 14 nu au făcut decât să-l someze telefonic pe ucigaş. Acesta a fost sunat şi i s-a spus să se prezinte la Poliţie în cursul zilei din 5 martie, atunci când a avut loc masacrul de la coaforul Perla.

Postul de televiziune Antena 3 a difuzat filmuleţul în care apare poliţistul - ucigaş, Gheorghe Vlădan, în timp ce vandaliza maşina vecinului său. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMULEŢUL!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite