Mărturia înfiorătoare a soţiei şoferului care a provocat accidentul de pe Calea Griviţei din Capitală: era drogat şi a vrut să o omoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO GABRIELA GHIBAN FACEBOOK
FOTO GABRIELA GHIBAN FACEBOOK

Soţia şoferului care a provocat accidentul din centrul Capitalei, aflată cu el în maşină, spune că bărbatul ar fi consumat droguri. De altfel, în maşina acestuia a fost găsit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Soţia şoferului a mai susţinut că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

Soţia bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta consumase droguri şi că o ameninţase cu moartea, el provocând intenţionat accidentul. Cei doi soţi s-au certat şi s-au bătut în maşină, iar conflictul a continuat şi după accident, pe stradă. De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a dat cu capul în geamul unui taximetru oprit la locul accidentului.

"Striga la ea te omor! Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos", a spus un martor.

Bărbatul a fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor locali şi dus la Spitalul Floreasca, unde este internat sub pază, refuzând să dea declaraţii anchetatorilor.

Alte patru persoane rănite în accident au fost preluate de ambulanţe şi duse la spitalele Elias şi Floreasca.

Surse din rândul anchetatorilor spun că în maşină a fost găsit un plic cu un praf alb care a fost trimis la laborator pentru a se stabili dacă este vorba despre droguri.

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţişti ai Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri vor stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

Citeşte şi

Prima declaraţie a şoferului drogat care voia sa-şi ucidă soţia

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite