Imagini şocante. Un bărbat a fost târât zeci de metri prin centrul Bucureştiului, atârnat pe capota unei maşini, după ce o şoferiţă a refuzat să oprească maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un bărbat din Bucureşti a fost târât zeci de metri agăţat de capota unei maşini pe care o conducea o femeie care a refuzat să oprească. Cei doi se pare că ar fi fost implicaţi într-un mic accident, iar şoferiţa a refuzat să oprească. Imaginile sunt şocante, iar bărbatul târât pe capota maşinii ar fi putut în orice secundă să ajungă sub roţile şoferiţei şi povestea să se sfârşească tragic.

UPDATE Şoferiţa a explicat, pentru Adevărul, cum de s-a ajuns la o asemenea situaţie. Aceasta spune că nu a existat niciun accident şi că s-a speriat foarte tare în momentul în care bărbatul s-a dat jos din maşină şi a venit lângă maşina ei. De asemenea, a explicat că s-a simţit hăituită prin oraş fără să înţelegă de ce şi de teamă să nu i se întâmple ceva a preferat să meargă cu bărbatul pe capotă. Aceasta a mai spus că bărbatul a fost violent şi a dat cu pumnul în parbrizul maşinii pe care o conducea.

Robert Ştefan a povestit, pentru Adevărul, că a trecut prin nişte momente greu de imaginat. Acesta susţine că în apropiere de Piaţa Unirii a fost implicat într-un mic accident rutier, iar maşina lui a fost zgâriată de un alt autoturism. Pentru că şoferiţa care i-a zgâriat maşina n-ar fi vrut să oprească, acesta a încercat să o ajungă din urmă şi să vorbească cu ea.

În cele din urmă, la un stop, bărbatul s-a aşezat în faţa maşinii şi i-a arătat femeii că şi maşina ei este lovită, ceea ce înseamnă că a fost şi ea implicată în accident. Partea şocantă, după cum spune bărbatul, este că şoferiţa a plecat de pe loc deşi în faţa ei era un om. Văzând că nu mai are cum să coboare de pe capota maşinii, bărbatul s-a agăţat de ştergătoarele autoturismului şi a fost târât, pe capotă, zeci de metri prin centrul Bucureştiului.  

În tot acest timp, povesteşte bărbatul, un alt şofer a filmat gestul incredibil al şoferiţei, iar imaginile au ajuns virale. 

Redăm mai jos mesajul de pe pagina de Facebook a bărbatului târât pe capota maşinii:

„Ţara lui Papură Vodă.....pe scurt era să mor

Mai exact am fost lovit pe dreaptă spate de către această minunată femeie în faţă magazinului Unirea. Am încercat să vorbesc cu ea în trafic spunându-i că m-a lovit şi că ar fi bine să oprească să facem schimb de acte. Ea nu recunoaşte nimic şi pleacă mai departe arătându-mi degetul favorit. După Intercontinental se blochează în trafic datorită semaforului şi m-am dat jos din maşină să mă duc să îi zic să tragă pe dreaptă pentru a stă de vorbă că m-a lovit şi acum fugea....şi cum fugă nu era completă a accelerat în forţă încercând să dea peste mine şi neavând unde să mă feresc am fost luat pe capotă şi femeia nu s-a oprit decât atunci când în trafic a fost blocată de alţi participanţi şoferi şi de către un Logan plin cu poliţişti civili.

La verificarea actelor s-a constatat că femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT. Între timp femeia a plecat să lase copilul la şcoală şi a zis că se întoarce să vorbim. Imediat a apărut şi Ambulanţă de la SMURD şi din fericire pentru mine nu a avut ce să constate decât că mă dor tare gleznele şi că aveam o tensiune triplă faţă de cea normală. Am ales să nu fiu deplasat la spital pentru investigaţii şi am zis că am să merg singur dacă este nevoie în ideea de a vorbi cu ea când se întoarce să vedem cum ne înţelegem pentru că era în rahat până la gât.

Un bărbat este târât prin centrul Bucureştiului zeci de metri pe capota unei maşini

Şi asta la rugăminţile insistente ale ei. Mi s-a făcut milă şi am aşteptat-o să vorbim. Şi am aşteptat, şi am aşteptat şi după 50 de minute am aunat-o să o întreb când ajunge, iar ea mi-a zis „Ahhhh.....păi eu am ajuns acasă şi m-am schimbat deja...dacă doriţi să ne vedem fac un efort şi mă schimb şi vin acolo să vorbim!"....buuuuun ......a ajuns într-un final în faţă la Secţia 1 de Poliţie unde eram parcat. Surpriză, a apărut cu soţul şi nu au mai vrut să vorbim nimic...au intrat în secţia de poliţie pentru a-mi depune plângere penală pentru distrugere că cică i-am crăpat parbrizul în timp ce eram agăţat de ştergătoare! Poftim facere de bine din partea mea! Partea proastă este că şi eu abia acum conştientizez ce se întâmpla dacă nu mă puteam ţine de ştergătoare!“

Poliţia Rutieră explică
 

Contactaţi de reporterii „Adevărul“, reprezentanţii Brigăzii Rutiere au precizat că filmuleţul nu este trucat şi că cei doi oameni implicaţi în acest incident au depus plângere la Secţia de Poliţie 1. Incredibil este faptul că femeia care l-a târât pe capotă zeci de metri pe Robert Ştefan a făcut şi ea plângere pentru distrugere. Aceasta nu a putut fi contactă de repoterii „Adevărul“ pentru un punct de vedere. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite