FOTO Cea mai înaltă clădire din România îi cheamă pe bucureşteni la ping-pong şi fussball. Etajul 34, deschis pentru joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai înaltă clădire din Capitală, turnul de birouri Sky Tower, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă ţinute joi dimineaţă că etajul 34 va fi deschis tuturor bucureştenilor interesaţi să petreacă momente de distracţie cu o vedere incredibilă. Clădirea are 37 de etaje şi măsoară 137 de metri înălţime, fiind cea mai înaltă din ţară.

Sky Tower va fi deschis pentru publicul larg timp de două luni. Începând cu 9 august, în fiecare zi de vineri, între orele 11.00 şi 18.00, oricine doreşte să vadă cum este să te relaxezi şi să priveşti oraşul de la peste 120 de metri înălţime este aşteptat de organizatori. 

”Raiffeisen Property International” a pregătit un etaj întreg dedicat artei, cu zone de relaxare şi telescoape pentru observarea principalelor atracţii ale oraşului.

Joia pentru corporatişti

Reprezentanţii investitorului au anunţat, de asemenea, că în zilele de joi după ora 17.00, angajaţilor corporate li s-a pregătit un etaj întreg pentru relaxare şi distracţie.

"Corporatiştii de oriunde îşi pot lăsa crava şi sacoul la intrare pentru câteva ore libere, de joacă. Vor avea ocayia să se întreacă în curse de maşini cu telecomandaă, să joace ping-pong, fussball sau jocuri de consolă", au explicat organizatorii evenimentului.

Cu o înălţime de 137 de metri, Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România. O altă premieră pe care o marchează Sky Tower se referă la modalitatea de iluminare a interioarelor, astfel că, Sky Tower va fi singura clădire din România cu lumină naturală în toate spaţiile pentru birouri.

Clădirea este şi una dintre cele mai sigure în caz de cutremur, fiind proiectată să reziste unui cutremur cu o magnitudine de peste 9 grade. În data de 21 noiembrie 2011, Raiffeisen Evolution a finalizat vânzarea SkyTower către Raiffeisen Property InternationaI GmbH, membră a concernului Raiffeisen Bank International AG (RBI). Raiffeisen Bank S.A. ocupă etajele 2-7.

”Proprietarii clădirii au semnat deja cu o firmă care se va muta la etajul 19, existând discuţii avansate şi cu alte firme pentru mai multe etaje. Din păcate însă, restaurantele de la etajele 35 şi 36 nu se vor deschide până la sfârşitul anului”, au declarat pentru ”Adevărul”, reprezentanţii companiei.

Cea mai înaltă clădire din România se află pe bulevardul Barbu Văcărescu şi are 37 de etaje, fiecare etaj măsurând 1.150 de metri pătraţi. Pentru construirea clădirii de birouri gigant, s-au folosit 50.000 de metri cubi de beton şi 8.300 de tone de oţel.

Pe aceeaşi temă:

Zgârie-norii României: Sky Tower, cea mai înaltă clădire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel

Clădirile care zgârie norii Capitalei. Sky Tower, cea mai înaltă construcţie din România: 37 de etaje, 137 de metri

FOTO VIDEO Primii „locatari“ s-au instalat în Sky Tower. Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul în cea mai înaltă clădire din România

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite