FOTO Aglomeraţie la metrou după o urgenţă medicală: peroanele de pe magistrala 2 au devenit neîncăpătoare. La Victoriei, un poliţist a dirijat populaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: DorinaTudorii
FOTO: DorinaTudorii

Circulaţia a fost îngreunată joi dimineaţă pe magistrala 2 din cauza unei urgenţe medicale, a transmis compania Metrorex pentru „Adevărul“.

UPDATE Tânăra de 26 de ani căreia i s-a făcut rău la metrou a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, unde i s-au făcut mai multe investigaţii. Ulterior, după ce i s-a făcut o perfuzie, a fost lăsată să plece, transmit oficialii unităţii sanitare. 

În mai multe staţii de pe Magistrala 2 peroanele au fost pline de oameni, iar la Piaţa Victoriei un poliţist încearca să dirijeze populaţia. Oamenii au fost rugaţi să nu depăşească banda roşie şi să pemită călătorilor să coboare din trenuri.

„Informăm publicul că astăzi, 24.05.2018, la ora 08:50, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1(Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor de către echipajul medical, persoana nu poate fi mişcată din tren, acesta staţionând la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri.

Din cauza staţionării trenului, s-au produs depăşiri ale intervalului de circulaţie. Circulaţia s-a reluat în condiţii normale la ora 09:00, după ce călătorul a fost preluat şi debarcat din tren de către echipajul SMURD. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii“, a transmis Metrorex.

Aglomeratie metrou victoriei FOTO Dorina

Imagine de la Victoriei FOTO Adevărul 

Aglomeratie metrou victoriei FOTO Dorina

Imagine de la Piaţa Sudului FOTO Adevărul 

Aglomeratie metrou Doralina

Ştire în curs de actualizare

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite