Cum sunt descărcate în Bucureşti coletele trimise prin Poşta Română: angajaţii le aruncă din maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură din filmul realizat de Armand Ionescu în faţa Oficiului Poştal 51 din Capitală
Captură din filmul realizat de Armand Ionescu în faţa Oficiului Poştal 51 din Capitală

Un bucureştean a postat recent pe Facebook un video în care i-a suprins pe mai mulţi angajaţi ai Poştei Române descărcând colete dintr-o maşină, în faţa unui oficiu poştal. Maniera prin care sunt descărcate coletele este cel puţin neaşteptată: cutiile sunt pur şi simplu aruncate din maşină, pe trotuar, în faţa oficiului poştal.

Un filmuleţ postat pe Facebook de către un bucureştean, fotograful Armand Ionescu, a devenit un viral pe reţeaua socială în ultimele zile, mai ales după ce a fost popularizat de bloggerul Radu Dumitru. Filmuleţul a fost realizat în faţa Oficiului Poştal numărul 51 din Bucureşti, după cum mărturiseşte autorul, şi prezintă mai mulţi angajaţi ai poştei descărcând coletele dintr-o maşină. Neobişnuită este maniera folosită de angajaţi pentru a da jos cutiile. După cum se observă şi din filmuleţ, acestea sunt pur şi simplu aruncate pe trotuar.

Armand Ionescu, cel care a realizat filmuleţul şi l-a postat pe pagina sa de Facebook, a comentat: „Nu trimiteţi colete prin Poşta Româna. Cam aşa stau lucrurile“. Unii dintre cei care comentează la postarea bucureşteanului spun încă că la fel se procedează şi la firmele private de curierat.

Cum aruncă angajaţii Poştei Române coletele din maşină

CITIŢI ŞI:

Poşta Română va încheia anul 2014 cu un profit operaţional de aproape 75 milioane lei. Compania este în procedură de privatizare

Afaceristul Maricel Păcuraru şi fostul director al Poştei Române, Mihail Toader, încarceraţi după ce au fost condamnaţi la câte 4 ani de închisoare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite