Accident spectaculos în Capitală. Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai şi a fugit înainte să ajungă poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în staţia de tramvai Fabrica de Glucoză FOTO Cristina Răduţă
Accidentul s-a produs în staţia de tramvai Fabrica de Glucoză FOTO Cristina Răduţă

Un accident rutier a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.30,  în zona Fabrica de Glucoză - Şoseaua Petricani, din nordul Capitalei, unde un autoturism s-a răsturnat pe linia de tramvaielor 16 şi 36. Şoferul autoturismului a fugit de la faţa locului, potrivit primelor informaţii de la faţa locului.

UPDATE Şoferul maşinii a fost găsit de poliţişti la scurt timp după accident. Acesta a declarat că a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat peste linia de tramvai. 

Ca urmare a faptului că din cauza maşinii sale a fost întreruptă circulaţia tramvaielor, şoferul va suporta o amendă din partea RATB.


Autoturismul, înmatriculat în Germania, s-a răsturnat pe linia de tramvai la intersecţia străzii Fabrica de Glucoză cu Şoseaua Petricani, lângă magazinul Mobexpert din Pipera. Potrivit martorilor, şoferul a virat brusc spre stânga şi, spre surprinderea tuturor, a mers printre şinele de tramvai. Se pare că maşina s-ar fi lovit de refugiul din staţia de tramvai Fabrica de Glucoză şi s-a răsturnat. Mai multe echipaje de Poliţie, ambulanţă şi SMURD sunt la faţa locului. 

Spre surprinderea poliţiştilor şi a medicilor, în maşină nu mai era nimeni în momentul în care echipele de intervenţie au sosit. În maşină, poliţiştii au găsit mai multe obiecte ce aparţin unei femei, printre care şi un portofel de damă. De asemenea, în autoturism au mai fost găsite acte ce ar aparţine unui bărbat, însă poliţiştii nu au vrut să dea mai multe detalii despre conducătorul auto. 

Martorii povestesc că după ce maşina s-a răsturnat, şoferul a fost ajutat de o altă persoană să iasă din autoturism. Circulaţia tramvaielor liniilor RATB 16 şi 36 este blocată în ambele sensuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite