Cărţi de poveşti pentru copiii care au nevoie de ajutor. Primăria Capitalei a lansat campania umanitară „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun“

Cărţi de poveşti pentru copiii care au nevoie de ajutor. Primăria Capitalei a lansat campania umanitară „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun“

Astăzi se va deschide şi târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii FOTO Dorin Constanda

Vineri, Primăria Capitalei, prin Creart, în parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor a lansat Campania umanitară „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul evenimentului s-a lansat o carte de poveşti şi toate încasările rezultate din achiziţionarea acesteia se duc către 240 de copii şi tineri aflaţi în grija SOS Satele Copiilor.

„Prin această campanie dorim să ajutăm SOS Satele Copiilor să clădească celor mici un viitor. Să simtă ce înseamnă acasă, să poată visa frumos, să ştie că undeva, cineva se gândeşte la ei. Haideţi ca împreună să dăruim clipe din viaţa noastră pentru o viaţă de om“, a spus Oprescu.

Municipalitatea a pus la dispoziţia Asociaţiei SOS Satele Copiilor o căsuţă la Bucharest Christmas Market, în Piaţa Universităţii, de unde vizitatorii pot achiziţiona volumul de poveşti. Tot la căsuţa SOS va fi amplasat „un brăduţ al dorinţelor“ împodobit cu steluţe în care copiii i-au scris lui Moş Crăciun ce îşi doresc. Vizitatorii care vor să se implice, pot alege o steluţă din brad şi pot face o donaţie pentru copiii defavorizati aflaţi în grija SOS Satele Copiilor.

În perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, la Piaţa Universităţii şi Cişmigiu, Primăria Capitalei, prin Creart, organizează Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia ediţie. Timp de o lună, vizitatorii sunt aşteptaţi cu o sută de căsuţe de poveste, spectacole de muzică populară, colinde, concerte ale artiştilor consacrati, căsuţa lui Moş Crăciun, un carusel de basm şi alte suprize.

 

citeste totul despre: