Ucraina a blocat accesul pe teritoriul său al liderilor separatişti de la Tiraspol. Aceştia însă călătoresc nestingherit la Moscova prin Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei din regiunea separatistă sunt nevoiţi să se deplaseze la Moscova şi înapoi folosind Aeroportul internaţional din Chişinău. Asta, ca urmare a introducerii unor restricţii de circulaţie de către autorităţile de la Kiev şi pentru că liderii de la Tiraspol nu ascund că susţin Moscova.

Una dintre jertfe a fost chiar Evgheni Şevciuk, liderul de la Tiraspol, care deşi la finele săptămânii trecut s-a deplasat la Moscova luând avionul de la Odesa, înapoi s-a întors cu o cursă la Chişinău, anunţă agenţia Nika-press.

Potriviit informaţiilor difuzate de dniester.ru, autorităţile ucrainene au impus restricţii de circulaţie şi altor reprezentanţi ai administraţiei de la Tiraspol.

Miercuri, 26 martie, autorităţile ucrainene nu i-au permis intrarea pe teritoriul Ucrainei lui Oleg Segal,reprezentantul special al lui Şevciuk. Acesta a fost nevoit să facă cale întoarsă de la Odesa la Moscova.

Nu este exclus că acesta să se fi întors în regiunea separatistă folosind o cursă Moscova-Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite