Dodon a găsit soluţia pentru victoria lui Ion Ceban în alegerile din Chişinău: Să excludă discuţiile pe teme geopolitice şi identitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Igor Dodon consideră că „în Primărie trebuie să fie mai puţină politică”. În acest sens, şeful statului a anunţat că sarcina candidatului PSRM la funcţia de primar, Ion Ceban, va fi să evite dezbaterile pe subiecte legate de ideologie, „despre cine vrea cu românii, despre cine vrea cu ruşii”.

„Eu cred că, în premieră, şansele sunt unicale ca un candidat al unui partid de stânga să câştige Primăria municipiului Chişinău, dar doar cu o singură condiţie - să nu se implice în dezbateri geopolitice şi identitare. De aceea, sarcina numărul unu, dacă este vorba să discute despre canalizare, despre problemele care sunt acum cu transportul municipal - poftim. Restul întrebărilor identitate, geopolitice, lăsaţi-le în Parlament”, a declarat Igor Dodon duminică, 18 martie, după şedinţa plenară a PSRM la care s-a decis că Ion Ceban va fi candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar de Chişinău.

Alegerile anticipate din Chişinău vor avea loc pe 20 mai. Până la acest moment şi-au anunţat participarea în cursa electorală pentru şefia Capitalei trei candidaţi: Ion Ceban - PSRM, Valeriu Munteanu - PL, Andrei Năstase - PPDA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite