Avertismentele lui Usatîi: proteste violente şi cluburi de karaoke în sediile ambasadelor de la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renato Usatai isi creeaza partid FOTO ru1.ru

Candidatul la alegerile parlamentare Renato Usatîi ameninţă cu organizarea protestelor violente şi avertizează corpul diplomatic acreditat la Chişinău că va face cluburi de karaoke în sediile ambasadelor „dacă nu se vor purta cum trebuie”.

Usatîi susţine că autorităţile intenţionează să-l scoată din cursa electorală, prin falsificarea unor probe împotriva sa. Declaraţia a fost lansată la postul de televiziune „Realitatea TV”, transmite IPN. „Cei de la guvernare fac tot posibilul ca să mă scoată din cursa electorală. Vorbesc serios, dacă o sa facă aceasta, voi scoate oamenii în stradă şi o să vadă ei şi principii, şi valori, şi Uniune Europeană”, a ameninţat Usatîi.

El mai spune că are o înregistrare video de la Drochia, în care poliţiştii de acolo, la ordinul comisarului de acolo, ar impune veteranii de război să semneze declaraţii gata scrise precum că le-ar fi oferit bani în campania electorală.

Declaraţiile şi avertismentele au continuat să curgă şi în direcţia corpului diplomatic, acreditat în Republica Moldova. „Voi închide Ambasada SUA şi voi face în loc un club de karaoke, dacă aceştia nu se vor purta cum trebuie. Şi aşa va păţi orice ambasadă, dacă se va implica în treburile noastre, va promova anumite partide, vor trimite aici instructori sau vor organiza tabere pe la Vadul lui Vodă”, a declarat Usatîi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite