Premier Energy continuă planurile de dezvoltare și extindere a rețelei în regiunea Șimleul Silvaniei

0
Publicat:

Unul dintre cei mai importanți furnizori și distribuitori de gaze naturale din România, Premier Energy, anunță că operațiunile sale de dezvoltare și extindere a rețelei în zona Șimleul Silvaniei continuă ca și până acum, fără nici o modificare.

Rețeaua de furnizare gaze Premier Energy  FOTO Premier Energy
Rețeaua de furnizare gaze Premier Energy FOTO Premier Energy

Compania dezminte, astfel, informațiile conform cărora compania și-ar închide activitatea în zonă. „Aceste informații sunt complet false”, arată reprezentanții Premier Energy.

De asemenea, ei îndeamnă clienții să se bazeze doar pe informațiile oficiale furnizate direct de companie.

În cazul unor nelămuriri, compania le stă la dispoziție pentru orice informație suplimentară”, mai transmit reprezentanții companiei.

Premier Energy își reafirmă angajamentul față de comunitatea locală și continuă să ofere servicii de încredere în furnizarea de gaze naturale. Totodată, compania își menține planurile de dezvoltare și de extindere a rețelei sale în regiunea respectivă”, continuă ei.

Achiziție importantă, realizată recent

Premier Energy, companie înființată în 2007, operează ca distribuitor și furnizor pe piața gazelor naturale din România. Este al treilea mare distribuitor de profil din România şi în top 5 furnizori. Recent, compania a achiziționat CEZ Vânzare, cu un portofoliu de 1,4 milioane de consumatori.

Grupul Premier Energy este activ și pe piața energiei electrice din România, ca producător de energie electrică alternativă, furnizor și trader. Asta după ce a preluat companiile Ecoenergia și Alive Capital. 

Grupul de firme este activ pe piața energiei electrice și în Republica Moldova.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite