Situaţia a revenit la normal în satele care au rămas în beznă din Mehedinţi

Situaţia a revenit la normal în satele care au rămas în beznă din Mehedinţi

Reţele eletrice afectate FOTO CEZ România

La sfârşitul acestei săptămâni, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi în judeţul Mehedinţi au fost afectate reţelele de energie electrică din mai multe localităţi. Au fost afectate localităţi din Clisura Dunării, dar şi din sudul judeţului Mehedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viscolul puternic, dar şi ninsorile abundente au creat probleme şi în judeţul Mehedinţi, mai multe localităţi fiind parţial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică.
Reprezentanţii CEZ Distribuţie au fost în contact permanent cu autorităţile locale pentru coordonarea intervenţiei în teren.

“În unele cazuri, durata manevrelor de remediere a fost prelungită ca urmare a accesului dificil în zonele cu instalaţii electrice, mai ales acolo unde acestea se află în zone greu accesibile şi în zonele în care nu au putut fi asigurate culoarele de siguranţă ale liniilor electrice aeriene, existând numeroase situaţii de copaci căzuţi pe reţea sau crengi încărcate de zăpadă aplecate pe liniile electrice”, se arată într-un comunicat al CEZ România.

Luni. 18 ianuarie, la ora 16,00, o singură localitate din Mehedinţi era parţial afectată în alimentarea cu energie electrică. Este vorba de satul Valea Pietrii (Albuleşti).

 

citeste totul despre: