Fotomodel băgat „la zdup“ pentru că şantaja o minoră de 13 ani cu fotografii compromiţătoare sustrase din telefonul mobil

Fotomodel băgat „la zdup“ pentru că şantaja o minoră de 13 ani cu fotografii compromiţătoare sustrase din telefonul mobil

Fotografiile au fost luate de pe un telefon mobil

Ştefania Loredana Diaconescu, elevă în clasa a XII-a şi fotomodel, este acuzată de şantaj şi înşelăciune. Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost dusă la audieri, în jurul orei 14,30. Victima acesteia este o fată de 13 ani, elevă la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, pe care fotomodelul o şantaja cu poze compromiţătoare sustrase din telefonul mobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ştefania Loredana Diaconescu era prietenă cu sora victimei de 13 ani. În timpul unei vizite, pe mâna fotomodelului a ajuns telefonul mobil al surorii prietenei sale. 
Liceana a sustras din telefonul mobil mai multe fotografii cu minora în ipostaze intime şi a început s-o şantajeze. I-a cerut, la început bijuterii pe care minora le-a luat fără ştirea părinţilor şi i le-a dat. 
 
Valoarea bijuteriilor se ridică la suma de 5000 de lei. Fotomodelul şantajist nu s-a mulţumit cu atât şi i-a cerut şi bani, moment în care victima le-a spus părinţilor ce se întâmplă. 
 
 
 
 
„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra ar fi şantajat o minoră, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 lei de la persoana vătămată“, se arată într-un comuicat al Poliţiei Gorj.
 
 
 

Acuzată că a înşelat şi două firme 

 
De asemenea, sub pretextul că este o profesoară de dans sportiv, tânăra ar fi înşelat reprezentanţii a două societăţi comerciale, să doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii.
 

Îşi recunoaşte faptele 

 
Avocatul acesteia a spus că tânăra îşi recunoaşte faptele, iar acuzaţiile de înşelăciune nu stau în picioare pentru că s-a împăcat cu cele două firme de la care a solicitat sume de bani în numele unor copii cu probleme de sănătate.
 

A prezentat pentru creatori de modă celebri 
Ştefania Loredana Diaconescu dorea să aibă o carieră de fotomodel şi chiar a participat la o serie de prezentări de modă. Aceasta a povestit într-un interviu că şi-a început cariera în urmă cu aproximativ patru ani la preselecţiile show-lui „Next top model by Cătălin Botezatu” şi a fost îndrumată să participe la evenimentele desfăşurate de Fashion TV. Aceasta se lăudat că a prezentat pentru Doiniţa Oancea, Cătălin Botezatu, Racovizza şi a avut chiar şi o colaborare cu cântăreaţa Lora. Mai mult decât atât, aceasta spunea că vrea să urmeze Facultatea de Drept. 
   
 

Fotomedelul, o „fată rea“

 
Ştefania Loredana Diaconescu este, însă, o „fată rea“. Ea este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teologic din Târgu Jiu. Ea este corigentă la trei materii şi, în plus, are media 7 la purtare. „A avut multe conflicte cu elevii, dar şi cu părinţii. Le vorbea urât şi, în plus, avea foarte multe absenţe, aş că s-a luat decizia să i se scadă media la purtare. Dacă nu îşi va remedia comportamentul şi nu îşi va îndrepta situaţia şcolară riscă să rămână repetentă. A creat multe probleme“, a spus Gheorghe Benegui, directorul Liceului Teologic Târgu Jiu.
 
citeste totul despre: