Victor Ponta: ''Până în 2016 o să reuşesc să fac autostrada Piteşti-Craiova''

Victor Ponta: ''Până în 2016 o să reuşesc să fac autostrada Piteşti-Craiova''

Victor Ponta a declarat că autostrada Craiova-Piteşti o să fie gata la timp Foto: Arhivă

Victor Ponta a declarat astăzi că una dintre priorităţile sale este construcţia autostrăzii Craiova-Piteşti. Primu-ministrul a mai precizat că au fost demarate deja procedurile de concesiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Victor Ponta a criticat decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţilor care au blocat proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov ''O să schimb legea şi o să explic la Uniunea Europeană, o să le arăt exact. O să o schimbăm imediat, pentru că vreau să deblochez şi o să mă bat şi cu domnul Lehel, şi cu gaşca lui, şi cu toţi ceilalţi, iar până în 2016  o să reuşesc să fac autostrada Piteşti-Craiova şi autostrada Bucureşti-Comarnic-Braşov.”, a spus Ponta. 
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a declarat că nu a blocat nicio licitaţie.
 
Premierul României a anunţat că în luna februarie, vor începe procedurile în vederea concesionării lucrărilor de construire a unei autostrăzi sau a unui drum expres între Piteşti şi Craiova. Valoarea investiţiei se ridică la suma 500 milioane de euro. Proiectul se va întinde pe o perioadă de doi ani. 
 
Craiova va fi legată prin autostradă până la Constanţa, până la cel mai mare port al României.Victor Ponta a mai declarat că regiunea Olteniei are nevoie de o astfel de infrastructură.
 
 
citeste totul despre: